Batibouw 2019

21/02/2019

21 februari - 3 maart 2019, Brussels Expo

BATIBOUW is de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting voor professionele en particuliere bezoekers.

Ervaring is uiteraard de rode draad van BATIBOUW 2019. Wanneer je door de paleizen wandelt, dan kan je de producten van onze exposanten voelen, zien, ruiken. De resonantie van een tussenmuur testen, de kracht van een douchestraal voelen, bakstenen aanraken en het gevoel vergelijken met andere types gevelbekleding, met blote voeten het verschil tussen imitatieparket en echt hout… Zowel op het gebied van bouw, renovatie of inrichting is BATIBOUW een onmisbare partner om de juiste keuze te maken. Vind online een selectie van producten en leveranciers, kom ze ‘live’ ontdekken en geniet van het advies van professionals voor je een beslissing neemt.

Met een simpele swipe op de smartphone kan door middel van een domoticasysteem de verwarming aanspringen terwijl de rolluiken in de woonkamer naar beneden gaan. Of nog: vanop afstand in de auto bedien je alvast de buitenverlichting op de oprit. Onze woningen zijn smart homes die het leven vergemakkelijken: gevaar detecteren, gordijnen openen en sluiten, muziek die ons door elke kamer van het huis volgt... Artificiële intelligentie is overal, tot in de douche, de verwarming en de isolatie. Ontdek al deze facetten op de beurs.

BATIBOUW helpt je al jouw projecten te plannen, of het nu gaat om bouwen, verbouwen, grote of kleine inrichtingsveranderingen. Deze grote beurs bestaat immers uit 14 beurzen onder één dak. Elke sector is er namelijk vertegenwoordigd. Je vindt er alle advies en offertes voor het updaten van de dakbedekking, het kiezen van nieuwe vloeren, de renovatie van de keuken of gewoon voor een andere brievenbus: voor elk project is BATIBOUW het antwoord. Nieuw in 2018: de Garden Room wordt nog groter.

Wie vandaag bouwt en/of renoveert, wil vooral zo comfortabel en zorgeloos mogelijk wonen met extra aandacht voor een zuinige, gezonde en veilige woning. Muur- en dakisolatie, verwarmingssystemen, verlichting, geluidsisolatie, ventilatie, airconditioning: de mogelijke oplossingen voor een ultiem comfort zijn ontelbaar, zonder de economische en ecologische normen uit het oog te verliezen. Ook meubelontwerpers, interieurspecialisten en tuinarchitecten komen op de proppen met ergonomische, intelligente, praktische en esthetische antwoorden: een gezellig haardvuur dat geld bespaart, de juiste voorzieningen voor homeworking of een spa in eigen huis. Kom de nieuwste innovaties ontdekken en droom over de ideale woning.

Naar de website van Batibouw

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies