Nieuws

Interview: ETIM classificatie

04.10.2018

ETIM-classificatie: onmisbaar voor fabrikanten, groothandelaars en installateurs. Een exclusieve interview van Rien Wabeke, directeur Ketenstandaard Bouw en Installatie.

Meer info

Heeft de groothandel nog toekomst?

15.06.2018

Van oudsher komt technisch materiaal via de groothandel bij de installateur terecht. Toch rijzen er de laatste jaren steeds meer vragen rond dat businessmodel. Sectorvakblad Power+ zat rond de tafel met Facq, Cebeo en Rabobank.

Meer info

Aan de slag met de gebruikerspoorten van de digitale meter

01.05.2018

Vanaf 2019 wordt in Vlaanderen een nieuw type meter gebruikt, de digitale meter. Deze wordt geplaatst bij nieuwe aansluitingen of vervangingen in heel Vlaanderen en zal in de komende jaren ook versneld worden uitgerold bij klanten met een budgetmeter en b

Meer info

Fedibel AV 2018

09.03.2018

Op 8 maart 2018 vond de Algemene Vergadering van Fedibel plaats in de prachtige omgeving van Tuinen Rotsaert in Wortegem-Petegem.

Meer info
De leden van het directiecomité van ETIM International Eric Piers, Sverker Skoglund, Ryszard D’Antoni, Hans Henning, Magnus Siren en Jan Janse.

Jan Janse benoemd tot nieuwe voorzitter ETIM International

13.12.2017

ETIM International, de internationale overkoepelende organisatie achter de ETIM-classificatie van technische producteigenschappen (ETIM Technical Information Model), heeft Jan Janse van Sonepar aangesteld als nieuwe voorzitter.

Meer info
Verklaring over cookies