Nieuws

Solidariteitsactie Rode Kruis overstromingen

25.07.2021

De beelden van de enorme ravage door de overstromingen in ons land hebben niemand onberoerd gelaten. F.E.E. wenst de slachtoffers die getroffen werden door deze uitzonderlijke overstromingen dan ook te steunen en schenkt 500 euro aan het Rode Kruis.

Paasactie

18.03.2021

Zoals in het begin van dit jaar reeds medegedeeld, wenst Fedibel, de federatie van Elektrotechnische Distributeurs, de personeelsleden van haar leden te bedanken voor hun inzet tijdens de moeilijke periode veroorzaakt door de Corona pandemie.

Meer info

Go-electro, mis deze zinderende campagne niet

17.03.2021

Volta wil de elektrotechnische sector in de schijnwerper zetten. De brede waaier aan jobs en mogelijkheden, werkzekerheid, autonomie, uitdaging en toekomstgedreven: het zijn slechts enkele van haar vele troeven waar we terecht trots op mogen zijn.

Meer info

Persbericht: Régis André volgt Alexander Dewulf op als CEO van Cebeo

19.01.2021

Waregem, januari 2021 – Sinds 1 januari 2021 heeft Cebeo, marktleider in België in de distributie van elektrotechnisch materiaal, een nieuwe CEO. Régis André volgt Alexander Dewulf op die sinds 2008 CEO was van Cebeo.

Meer info

Campagne Go-electro - bestelling stickers

13.01.2021

Word ook fiere ambassadeur van een toekomst vol spanning en energie Bestel voor 10 februari 2021 je gratis Go-electro stickers via onderstaand formulier en maak kans op een verrassende ontladingsactiviteit op maat van jouw bedrijf.

Meer info

Overlegcomité - verplichte quarantaine en test na verblijf in rode zone

05.01.2021

De federale regering en de deelstaten hebben de reisregels aangescherpt. De verstrengingen gebeuren om te vermijden dat reizigers besmettingen invoeren en om de mogelijke verspreiding van de nieuwe variant van COVID-19 tegen te gaan.

Meer info

Protocol voor de elektrosector - Retail en Groothandel

01.12.2020

Protocol voor de leden van FEDIBEL, de belgische federatie van de distributie (groothandel) in elektrotechnische materialen

Meer info
Verklaring over cookies