Brochure Fedibel: de elektrotechnische distributiesector in België

20/12/2016

FEDIBEL is de FEderatie van DIstributeurs van ELektrotechnisch materiaal in België. De distributie is een onmisbare schakel tussen de spelers in de elektrotechnische sector.

De elektrotechnische distributeurs zorgen voor een zo compleet mogelijk aanbod van producten, onderdelen en diensten aan professionele klanten die in de elektrotechnische sector werken. De ondernemingen die in deze sector actief zijn, vormen de voornaamste schakel tussen de fabrikanten en de markt. De klanten van de elektrotechnische distributeurs komen uit de industriële, de tertiaire en de residentiële sector. Het gaat voornamelijk om installateurs, industriële ondernemingen, onderhouds- en overheidsbedrijven, en de detailhandel.

U kan alle cijfersgegevens en meer vinden in de aangehechte brochure

Files:
brochure-fedibel-nl.pdf

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies