Vendor Rating Award 2016

20/05/2016

Fedibel, de Belgische federatie van groothandelaars in Elektrotechnisch materiaal, beoordeelt haar leveranciers op hun prestaties op het gebied van logistiek, leveringsgraad, marketing data en online communicatie in de segmenten installatiemateriaal, kabel en verlichting.

In de categorie Installatiemateriaal werd Niko uitgeroepen tot de winnaar. In de categorie Kabel ging de eerste prijs naar Nexans en in de categorie Verlichting naar Osram.

Over alle segmenten heen werd Osram bekroond met de Fedibel Vendor Rating Award 2016 voor beste leverancier. Naast de waardering geeft deze Award ook de motivatie aan de winnaars om hun prestaties te bewaken, waar mogelijk te verbeteren en goede kwaliteit en service te blijven leveren aan haar groothandelspartners.

terug naar het overzicht

Verklaring over cookies